Η εταιρία

Η Motoway

Με ιστορία από το 1986 και έδρα τη Θεσσαλονίκη, η Motoway Καμπράνης ΑΕ κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς προμηθευτές ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσικλετών σε όλη τη χώρα! Με σταθερή και συνεχώς εξελισσόμενη παρουσία, η Motoway σήμερα πρωτοστατεί στον ευρύτερο χώρο του μηχανοκίνητου κλάδου, έχοντας εντάξει με επιτυχία στις παροχές της την πώληση μοτοσικλετών αλλά και αξεσουάρ ένδυσης και προστασίας του αναβάτη.

Με προσωπικό που σήμερα ξεπερνάει τα 50 άτομα και παρουσία σε 3 πόλεις της Ελλάδας, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Βόλο, αλλά και με το αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών σε όλη χώρα, η εταιρία εγγυάται την άμεση κάλυψη και εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε μοτοσικλέτας και αναβάτη. Επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη, από το 2018 έχει δημιουργηθεί στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης ένα υπερσύγχρονο κέντρο logistics, άνω των 5000 τ.μ., με δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης σε περισσότερους από 1.500 πελάτες σε Ελλάδα και Βαλκάνια και για πάνω από 20.000 κωδικούς! Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της διαδικτυακής ανάπτυξης, όπου μέσω του www.motoway.gr πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μια πληθώρα ενεργειών και διαδικασιών, όπως επίσης και ένα σημαντικό μέρος των πωλήσεων.

Leasing Μοτοσικλετών

Σήμερα, μέσω της υπηρεσίας Leasing Μοτοσικλετών, η Motoway δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους αναβάτες και τους επαγγελματίες δικυκλιστές να απολαύσουν την ευελιξία και τα σημαντικά οφέλη της μακροχρόνιας μίσθωσης και στον κλάδο των μοτοσικλετών.

Motoway. Ο κόσμος της μοτοσικλέτας!